- DERNEĞİMİZ TİMODER için Aidat ve bağışlarınızı Ziraat Bankası Başkent Şubesi:1683, Hs:76459690-5001 veya İş Bankası Kızılay Şubesi: 4214 Hs: 4214-1853811 nolu hesaba yatırabilirsiniz.

Facebook'taki "TİMODER AİLESİ SERİ İLANLAR" adlı grubumuza katılmış olan kıymetli meslektaşlarımızı, bu websitesine de üye olmayı bekliyoruz....

İstemek "istiyorum" demek değil, harekete geçmektir. (A.Maurrois)

.
  Firma Rehberi (Sponsorlarımız)
  En Son Eklenen Fotoğraflar
  Bizden Haberler

İŞ MAHKEMELERİ BAŞKANLIKLARINA VE AVUKATLARINA DUYURU
  İş Mahkemelerinden gelen özellikle İşçilik alacakları, kıdem ve ihbar tazminatı, hizmet tespiti, prime esas kazancın tespiti, iş kazası nedeniyle maddi manevi tazminat davaları başta olmak üzere tüm İş Hukuku davalarına ait müzekkerelerle ilgili Derneğimizce ihtiyaç duyulan hususlar hakkında duyurumuz. Devamı..

FEZA İŞ MAKİNALARI OPERATÖRLÜK KURSU MÜŞTERİ HİZMET TEL (0312) 324 3642
  Firmamız 28.12.1989 yılında kurulmuş olup,geçen zaman diliminde verdiği eğitim kalitesiyle binlerce yetkin sürücü yetiştirmiştir.Uzman eğitici kadrosu ile nezih bir ortamda güler yüzlü personeli ve son model araçlarıyla Feza Eğitim Kurumları,insan hayatını doğrudan ilgilendiren bir sahada hassasiyet ve sorumluluk... Devamı..

18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZİN 103. YILINI RAHMETLE ANIYORUZ
  Deniz ve kara savaşlarında kazanılan parlak ve gurur verici zaferler, milletimiz için bugünlere uzanan sürecin başlangıcı olmuştur. Çanakkale Savaşı'nın bizim açımızdan en önemli sonuçlarından biri de Mustafa Kemal Atatürk'ü tarih sahnesine çıkarması olmuştur. Mustafa Kemal Atatürk, askeri dehası ve üstün komutanlık... Devamı..

20.02.2018 - TİMODER HABER - BİZLERİ HANGİ SOSYAL MEDYA KANALLARINDAN NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ? İŞTE LİNK'LER...
  TİMODER HABER Bizleri Web Sayfası, Facebook Grup, Facebook Sayfası, YouTube ve Instagram gibi çeşitli Sosyal Medyalar üzerinden takip edebilirsiniz. Devamı..

13.02.2018 - TİMODER ÇALIŞTAY SONUÇ BİLDİRGESİ YAYIMLANMIŞ OLUP, ÇALIŞTAY SONUÇ RAPORU HAZIRLANACAKTIR.
  Çalıştay sonuç raporu yayımlanmış olup, Çalıştay Bildiri Kitabını hazırlamak üzere, sunum yapan konuşmacılardan ellerindeki sunum metin ve fotoğraflarının SON VERSİYONUNU, Derneğimiz TİMODER Genel Sekreteri Ercüment CUNİER ercument_cunier@yahoo.com.tr adresine göndermeleri rica olunur. Devamı..

12.02.2018 - MST İŞ VE TARIM MAKİNALARI A.Ş. ÇALIŞTAYIMIZA KATILARAK İŞ MAKİNALARINDA İSG TEDBİRLERİNİ AKTARDI.
  Sanko Holding bünyesinde Ülkemizin İnşaat ve Tarım Sektörlerine yönelik İş Makinaları üreticilerinden MST, Gaziantep ve Ödemiş tesislerinde modern tesislerinde ürettiği iş makinalarının İSG (iş sağlığı ve güvenliği) tedbirlerine ait özelliklerini çalıştayımızda katılımcılara anlattı. Devamı..

12.02.2018 - PİMAKİNA, ÇALIŞTAYIMIZA KATILARAK KENDİ ÜRETTİĞİ İŞ MAKİNALARINDAKİ GÜVENLİK ÖZELLİKLERİNİ ANLATTI
  Ülkemizin Beton Sektörü, İnşaat Sektörü, Maden Sektörü ile Yol-Baraj Alt Sektörüne yönelik İş Makinaları üreticilerinden Pİ MAKİNA, Ankara Gölbaşı tesislerinde modern tesislerinde ürettiği iş makinalarının güvenlik tedbirlerine ait özelliklerini çalıştayımızda katılımcılara anlattı. Devamı..

12.02.2018 - İŞ MAKİNALARI OPERATÖRLERİ İÇİN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÇALIŞTAYI"MIZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ