.
  Firma Rehberi (Sponsorlarımız)
  En Son Eklenen Fotoğraflar
  Bizden Haberler

13.02.2018 - TİMODER ÇALIŞTAY SONUÇ BİLDİRGESİ YAYIMLANMIŞ OLUP, ÇALIŞTAY SONUÇ RAPORU HAZIRLANACAKTIR.
  Çalıştay sonuç raporu yayımlanmış olup, Çalıştay Bildiri Kitabını hazırlamak üzere, sunum yapan konuşmacılardan ellerindeki sunum metin ve fotoğraflarının SON VERSİYONUNU, Derneğimiz TİMODER Genel Sekreteri Ercüment CUNİER ercument_cunier@yahoo.com.tr adresine göndermeleri rica olunur. Devamı..

12.02.2018 - MST İŞ VE TARIM MAKİNALARI A.Ş. ÇALIŞTAYIMIZA KATILARAK İŞ MAKİNALARINDA İSG TEDBİRLERİNİ AKTARDI.
  Sanko Holding bünyesinde Ülkemizin İnşaat ve Tarım Sektörlerine yönelik İş Makinaları üreticilerinden MST, Gaziantep ve Ödemiş tesislerinde modern tesislerinde ürettiği iş makinalarının İSG (iş sağlığı ve güvenliği) tedbirlerine ait özelliklerini çalıştayımızda katılımcılara anlattı. Devamı..

12.02.2018 - PİMAKİNA, ÇALIŞTAYIMIZA KATILARAK KENDİ ÜRETTİĞİ İŞ MAKİNALARINDAKİ GÜVENLİK ÖZELLİKLERİNİ ANLATTI
  Ülkemizin Beton Sektörü, İnşaat Sektörü, Maden Sektörü ile Yol-Baraj Alt Sektörüne yönelik İş Makinaları üreticilerinden Pİ MAKİNA, Ankara Gölbaşı tesislerinde modern tesislerinde ürettiği iş makinalarının güvenlik tedbirlerine ait özelliklerini çalıştayımızda katılımcılara anlattı. Devamı..

12.02.2018 - İŞ MAKİNALARI OPERATÖRLERİ İÇİN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÇALIŞTAYI"MIZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
  Ülkemizde çeşitli alanlarda çalışan iş makinası operatörlerinin iş sağlığı ve güvenliği koşullarının iyileştirilmesi kapsamında iş sağlığı ve güvenliği profesyonelleri, inşaat sektörü yönetici ve çalışanlarına yönelik TİMODER (Toplu İş Makinaları Operatörler Derneği) ile işbirliği içerisinde "İş Makinaları... Devamı..

30.01.2018 - TC ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN 12.02.2018 TARİHİNDE YAPILACAK ÇALIŞTAYA DAVET RESMİ YAZI ÇAĞRISI
  TC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından 260'tan fazla Kamu ve Özel Sektörde Dağıtım Yerlerine gönderilen resmi yazı ve davetiye ektedir. Devamı..

03.01.2018 - TC ÇSGB İSG GM WEBSİTESİNDE "12.02.2018 TARİHİNDE ANKARA'DA İŞ MAKİNALARI OPERATÖRLERİ İÇİN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÇALIŞTAYI YAPILACAKTIR" HABERİ
  TC ÇSGB İSG GM WEBSİTESİNDE "12.02.2018 TARİHİNDE ANKARA'DA İŞ MAKİNALARI OPERATÖRLERİ İÇİN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÇALIŞTAYI YAPILACAKTIR" HABERİMİZ EKTEDİR. Devamı..

25.12.2017 - TİMODER ÇALIŞTAYINA BİLDİRİ, POSTER VE SUNUM GÖNDERME (SON TARİH: 05.02.2018)
  Çalıştayımıza sunum, bildiri yada poster gönderecek davetli yada katılımcıların en geç 05.02.2018 tarihine kadar hazırladıkları materyali timoder@timoder.org.tr email adresine göndermeleri gerekmektedir. Devamı..

15.12.2017- TİMODER YNT.KRL BŞK.LIĞINDAN DUYURU - 2018 YILI ÇALIŞTAYI 12.02.2018 TARİHİNDE ANKARA'DA YAPILACAKTIR.
  Derneğimiz TİMODER ile TC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü arasında ortaklaşa düzenlediğimiz "İş makinaları operatörleri için iş sağlığı ve güvenliği çalıştayı", 12.02.2018 pazartesi günü SGK Binası Erdoğan ÖZEN Konferans salonunda (Ziyabey Cad. No:6 Balgat/Ankara)... Devamı..

ÇALIŞANIN DAVA AÇMA ZAMANAŞIMI DÜŞTÜ
  Yeni İş Mahkemeleri Kanunu Beklenen 7036 sayılı İş Mahkemeleri Kanunu 24 Ekim 2017 tarihinde yürürlüğe girdi. Yeni 7036 sayılı kanunla beraber bir takım yenilikler de kanunlaştı. Halk arasında pek bilinmemekle beraber henüz yeterince yaygınlaşmayan davalarda arabulucu sisteminin iş uyuşmazlıklarında zorunlu kılınan... Devamı..

İŞVERENLER DİKKAT! 1 OCAK'TAN İTİBAREN GİZLEYENLERE AĞIR CEZA GELİYOR.
  Gerçek maaşın gizlenip asgari ücretten gösterilmesinin önlenmesi için önemli bir düzenleme yapıldı. Yeni yasaya göre her mesleğin bir kodu olacak ve kişiler yaptıkları işlerle SGK'ya bildirilecek. Devamı..

İŞ MAHKEMELERİ BAŞKANLIKLARINA VE AVUKATLARINA DUYURU
  İş Mahkemelerinden gelen özellikle İşçilik alacakları, kıdem ve ihbar tazminatı, hizmet tespiti, prime esas kazancın tespiti, iş kazası nedeniyle maddi manevi tazminat davaları başta olmak üzere tüm İş Hukuku davalarına ait müzekkerelerle ilgili Derneğimizce ihtiyaç duyulan hususlar hakkında duyurumuz. Devamı..
1 2 3 4 5 6 Geri İleri

C\E EHLİYETİM MEVCUT SRC 2-3-4-5 PİSİKOTEKNİK-DİJİTAL SÜRÜCÜ KARTIM MEVCUT AYRICA KAYNAK TECRÜBEM VE KAYNAKÇI BELGEM MEVCUT KOMPOZIT ASMA TAVAN KARGAS TECRÜBEM VAR İŞ ARIYORUM ŞÖFÖRLÜK VEYA KAYNAK İŞİ BÜYÜKLERİM YARDIMCI OLURSA ÇOK SEVİNİRİM.YURTDIŞI TECRUBEM VAR YURTDIŞIDA OLABİLİR.HERKESE ÇOK SELAM İYİ ÇALİŞMAR.

Emin balıkçı
Ben 9 yıllık bekoloder eskavatör operatoruyum yapmadığım tek iş tünel dir onuda ben gitmedim şimdi bistayim iş arıyorum varsa arayan arkadaşlar bana ulaşsın 05464744724 Not çapraz levye kullanmıyorum